Verdeel de vis en de krab in stukjes, verwijder de graten en laat de
garnalen heel.
Stuif er wat peper en zout over en voeg de sherry en het citroensap
toe.
Schep alles even om en laat het 1/2 uur koel staan.
Week de gelatine in koud water, knijp ze goed uit en los ze op in weinig
heet water.
Voeg de in plakjes gesneden olijven, de fijngemaakte harde eieren, de in
zeer dunne reepjes gesneden paprika, de gepelde en in stukjes gesneden
tomaat en wat zout en peper aan de gemarineerde vis toe en roer er dan de
opgeloste gelatine door.
Klop de slagroom stijf (wilt u een roze kleur, voeg dan wat tomatenketchup
toe) en schep de slagroom door het mengsel.
Breng dit over in een bevochtigde ringvorm en laat het in 3 uur stijf
worden.
Stort de vorm op een met slablaadjes bedekte schaal en vul de holte met
pittig aangemaakte sla.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |